People

Zorgeloos goed personeel inzetten, daar staan we voor! Wij vinden de juiste medewerker en zorgen ervoor dat deze flexibel en zonder risico’s kan worden ingezet binnen jouw organisatie. 

Flexibel en risicoloos personeel inzetten

Het vinden van de juiste medewerker is een tijdrovende taak met veel verschillende activiteiten. Met het inhuren van uitzendkrachten van Inspire heb je geen zorgen over de werving en dragen wij de werkgeversrisico’s. Onze uitzendkrachten kun je flexibel inhuren voor korte opdrachten of op projectbasis. Je betaald dus niets bij ziekte of ontslag.

Recruitment

Inspire werkt op basis van op maat gemaakte recruitment processen voor haar opdrachtgevers. Onze recruitment services zijn er volledig op gericht om onze opdrachtgevers volledig te ontzorgen in het recruitment proces en vinden plaats op een van de 7 (flex)kantoren van Inspire, volledige online óf op locatie van de opdrachtgever zelf (inhouse recruitment).

Door onze diepe kennis van de sector, het inzetten van vakbekwame recruiters, het gebruik van gespecialiseerde software en slimme media campagnes, zijn wij in staat om altijd de perfecte match te maken voor onze opdrachtgevers. Onze recruitment services richten zich op capaciteit vraagstukken in alle lagen van de klantcontact organisatie.

Uitzenden

Flexibel en risicoloos personeel inhuren, voor een tijdelijke piek in werk, op projectbasis of als proefperiode om te kijken of je echt de juiste match hebt gevonden. Je betaald alleen voor de uren die je nodig hebt. Wij regelen alles: de werving, de verloning en de administratie hieromheen. Je betaald niets bij ziekte of ontslag, dat is onze zorg. Natuurlijk kun je op elk moment onze uitzendkrachten zelf in dienst nemen.

Contact opnemen

Door je informatie in te dienen, ga je ermee akkoord deze naar Inspire, Sourcing Solutions B.V. te sturen, die deze zal verwerken en gebruiken volgens hun privacyverklaring en algemene voorwaarden.