Op zoek naar personeel?

Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau in de klantcontactsector en aanverwante office functies. Onze dienstverlening richt zich op het werven, opleiden en uitzenden van klantcontact medewerkers en stafpersoneel.

Inspire als Uitzendpartner

Inspire biedt bedrijven de mogelijkheid om klantcontact personeel voor korte of lange termijn flexibel in te zetten binnen haar organisatie, met behoud van goed werkgeverschap.

Onze unieke manier van werken, kennis van zaken en sector expertise, maakt ons een zeer aantrekkelijke en unieke sourcing partner voor klantcontact organisaties.

Inspire is lid van de ABU en de Klantenservice Federatie (branche verenigingen). Wij inspireren bedrijven om hun klantcontact afdelingen continu te verbeteren door onze unieke aanpak, diensten en hang naar kwaliteit. Anderzijds inspireren wij onze Uitzendkrachten om het maximale uit hun carrière te halen via ons talentenprogramma en vakopleidingen.

Waarom Inspire?

  1. Ondersteuning of uitbesteding van uw recruitment activiteiten
  2.  Verhogen van het bereik op uw gewenste kandidaten doelgroep 
  3.  Inspire neemt het juridisch werkgeverschap over
  4.  Verleggen van uw verzuimrisico en verzuim/ loonadministratie
  5. Pay-per-use: alleen betalen voor gewerkte uren
  6.  Verhogen van de arbeidsflexibiliteit (uitzendflexibiliteit)
  7.  Expertise arbeidsmarkt en klantcontactsector
  8.  Gratis basis klantcontact opleiding voor nieuwe medewerkers
  9.  Professionele organisatie
  10.  Een transparant tarief per uur per medewerker (incl. recruitment)

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact en (aanverwant) office personeel, tot aan vakopleidingen en Interim Management.

Met onze Managed Flexpool oplossingen leveren wij klantcontact medewerkers op locatie van onze opdrachtgevers én zijn wij verantwoordelijk voor de Team (KPI) resultaten. Zaken als het leveren van voldoende gekwalificeerd personeel, kennis-management en het behalen van de gestelde doelstellingen (KPI’s) vallen hierbij onder de verantwoordelijkheid van Inspire