Op zoek naar personeel?

Inspire is een gespecialiseerd uitzendbureau in de klantcontactsector en aanverwante office functies. Onze dienstverlening richt zich op het werven, opleiden en uitzenden van klantcontact medewerkers en stafpersoneel.

Inspire als Uitzendpartner

Inspire biedt bedrijven de mogelijkheid om klantcontact personeel voor korte of lange termijn flexibel in te zetten binnen haar organisatie, met behoud van goed werkgeverschap.

Onze unieke manier van werken, kennis van zaken en sector expertise, maakt ons een zeer aantrekkelijke en unieke sourcing partner voor klantcontact organisaties.

Inspire is lid van de ABU en de Klantenservice Federatie (branche verenigingen). Wij inspireren bedrijven om hun klantcontact afdelingen continu te verbeteren door onze unieke aanpak, diensten en hang naar kwaliteit. Anderzijds inspireren wij onze Uitzendkrachten om het maximale uit hun carrière te halen via ons talentenprogramma en vakopleidingen.

Waarom Inspire?

  1. Ondersteuning van uw recruitment campagnes
  2. Uitbesteding van uw recruitment processen
  3. Verhogen van het bereik op uw gewenste kandidaten doelgroep
  4. Inspire neemt het juridisch werkgeverschap over
  5. Verleggen van uw verzuimrisico en verzuimadministratie
  6. Toepassen en benutten van de Flexwet binnen uw organisatie
  7. Expertise Arbeidsmarkt en klantcontact sector
  8. Gratis basis klantcontact opleiding voor nieuwe medewerkers
  9. Professionele organisatie
  10. Transparante werkwijze en tarieven

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening loopt uiteen van recruitment, uitzenden of detacheren van klantcontact en (aanverwant) office personeel, tot aan vakopleidingen en Interim Management.

Met onze Managed Flexpool oplossingen leveren wij klantcontact medewerkers op locatie van onze opdrachtgevers én zijn wij verantwoordelijk voor de Team (KPI) resultaten. Zaken als het leveren van voldoende gekwalificeerd personeel, kennis-management en het behalen van de gestelde doelstellingen (KPI’s) vallen hierbij onder de verantwoordelijkheid van Inspire