Solliciteren

  • Hidden
    MM slash DD slash JJJJ
  • Toegestane bestandstypen: pdf, word, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
  • Toegestane bestandstypen: pdf, word, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

Werken via Inspire

Wil jij op de hoogte gehouden worden van nieuwe interessante vacatures? Schrijf je in als werkzoekende.

Maak van je baan in klantcontact je carrière

Wij bieden verschillende opleidingen

Inspire Jobs Uitzendbureau Vacatures Klantcontact Klantenservice Customer Service Customer Support Customer Contact Officefuncties Hoofdkantoor Almere Flexwerken Recruitment Detachering Offshore Outsourcing Opleidingen Trainingen Events Evenementen

We helpen je graag!

Heb je vragen over deze vacature? Vul dan ons contactformulier in.

Je kunt ons ook direct bellen op
085 – 047 7741. We zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00-18:00.

Veelgestelde vragen

Een uitzendbureau is een intermediair bedrijf op de arbeidsmarkt. Uitzendbureaus bemiddelen tussen werkgevers en werkzoekenden bij het vinden van de juiste match (werving & selectie). Daarnaast zijn uitzendbureaus gespecialiseerd in wet- en regelgeving op het gebied van flexwerk en bijbehorende loonadministratie. Veel bedrijven maken daarom ook gebruik van uitzendbureaus voor het uitbesteden van zogenaamde juridisch werkgeverschap. Het uitzendbureau is dan feitelijk de werkgever (gedurende de looptijd van de uitzendovereenkomst) en hiermee verantwoordelijk voor de loonadministratie en managen van het ziekteverzuim.

Je wordt via Inspire geplaatst op bij onze opdrachtgever op basis van een uitzendovereenkomst. Wij betalen je loon en zijn verantwoordelijk voor jouw functioneren, je opleiding en je ontwikkeling. Feitelijk gezien zijn wij je werkgever en daar zijn wij heel trots op!

Inspire volgt het ABU CAO voor uitzendkrachten. Voor individuele opdrachten kan het voorkomen dat wij de richtlijnen van de CAO voorwaarden volgen van onze opdrachtgevers (indien gewenst).

Iedere medewerker start in principe met een tijdelijke overeenkomst dat op een later moment overgaat in een vast contract (bij onze opdrachtgever). Dit is logischerwijs afhankelijk van je functioneren en klik met ons en/of met onze opdrachtgever.

Een hypotheek afsluiten zonder vast contract is (onder voorwaarden) mogelijk. Jouw inkomen, arbeidscontract en arbeidsverleden zijn hierbij belangrijke meetpunten voor banken. Die peilers meten wij met een zogenaamde perspectiefverklaring. Hiermee maak jij kans op een hypotheek bij een hypotheekverstrekker.

Voor de perspectiefverklaring kijken we naar de kans (het perspectief) op inkomen en dus niet zozeer naar het soort arbeidsovereenkomst dat je krijgt. Met een goed inkomensvooruitzicht maak je dus meer kans op een hypotheek. Er zijn wel een paar voorwaarden:

  • Je werkt minimaal 52 weken via Inspire
  • En je werkt op het moment van aanvragen ook via ons

Hoe vraag je de verklaring aan? Stuur een e-mail naar hr@inspire-group.nl en vraag vervolgens de verklaring aan. We nodigen je uit voor een gesprek en daarna voeren we de arbeidsmarktscan uit die we nodig hebben om de perspectiefverklaring af te geven.

Met de perspectiefverklaring kun je direct een afspraak maken voor een hypotheekgesprek met jouw hypotheekadviseur. Houd er wel rekening mee dat er een doorlooptijd is voor de aanvraag, van gemiddeld drie weken.

Alle uitzendkrachten van Inspire bouwen vanaf 8 weken pensioen op indien zij minimaal 21 jaar oud zijn. Sommige staffuncties binnen Inspire kunnen afwijkende pensioen voorwaarden hebben.

Zeker. Inspire snapt dat mensen ambities hebben en willen groeien. Wij geloven in goed werkgeverschap en stimuleren de ontwikkeling van onze medewerkers met onze vakopleidingen en talentenprogramma. Hiermee kun jij werken aan je loopbaan ontwikkeling.

Zodra je bij ons in dienst komt dan ontvang je ons personeelshandboek. Hier staan alle werkprocessen netjes in beschreven. We staan altijd voor je klaar om je helpen.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Stuur je vraag dan naar hr@inspire-group.nl en we zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden. Wil je liever een medewerker spreken? Bel dan met de HR lijn van Inspire: 085- 273 9749 (maandag t/m vrijdag tussen 09:00-17:00)